In de startblokken!
Door: Maja
Blijf op de hoogte en volg Vice Versa
02 November 2012 | Nederland, Venray
Alle voorbereidingen zijn getroffen; de visa liggen al voor ons klaar en we hebben er zin in!
Vorige week zaterdag hebben we al kennis gemaakt met nagenoeg alle deelnemers en het belooft een gezellige groep te worden!
Voor wie het nog niet gedaan heef; attendeer je vrienden, familie en kennissen op het bestaan van deze site en vraag hen hun mailadres hier in te vullen. Zo kunnen ze onze reis een beetje volgen en zelfs berichtjes sturen!
Tot maandagnacht!
02 November 2012 - 12:02
Harrie Cornelissen:
Was hier eerder. Een geweldige bezoek. Met de ViceVersa reisclub moet dit - gezien mijn eerdere ervaringen met deze club - een niet te vergeten reis worden. Veel plezier toegewenst. -
03 November 2012 - 12:54
Ans Van Der Hoff-Keijsers:
Heel mooie dagen en veel plezier wensen wij jullie allemaal, maar zeker mijn broer en schoonzus Hannie en Ve en Maja hou ze in toom, anders raced Hannie misschien wel met de kameel door de woestijn.
03 November 2012 - 15:43
Ger Geurts:
Wij wensen jullie en alle mede vakantie gangers ,een hele fijne vakantie .
Mart en Ger -
03 November 2012 - 15:58
Lucy:
Hannie, Vé en natuurlijk Bertie en alle groepsgenoten veel plezier en reisgenot in Jordanië. Grad en Lucy -
03 November 2012 - 15:59
Lucy:
05 November 2012 - 14:07
Marga:
Wilma en Bertie: een goede reis! En natuurlijk ook voor de rest van het gezelschap!
Groetjes MarPh -
05 November 2012 - 15:43
Moniek:
Wij wensen ons mam en alle reisgenoten een hele fijne vakantie.
En houden jullie onze oma (Ger) goed in de gaten. ;)
Groetjes Sanne en Myrthe
en van Richard en Moniek
05 November 2012 - 23:34
Riny Creemers:
Dag Wilma, Bertie, Ilona en alle andere reizigers,
Het gaat beter met me, maar niet voldoende om mee te kunnen, helaas.
Ik wens jullie allen een fantastichse ervaring in Jordanië, geniet ervan en kom gezond weer thuis!
Lieve groet, Riny